The Wall Street Journal‘ın haberine göre Warner Bros için Justice League’i Zack Snyder yönetecek. 

Bilindiği üzere The Man Of Steel’in devam filmi kısa süre sonra Superman ile Batman’i bir araya getirecek. Fakat, daha büyük bir projeye hazırlanan Warner Bros önümüzdeki yıllarda tüm kahramanların birlikte yer alacağı Justice League filminin hazırlıkları içerisinde. Uzun zamandır filmin kime emanet edileceği gündemdeki yerini korurken yapılan açıklamaya göre Batman vs Superman de olduğu gibi Justice League’de de yönetmen koltuğunda  Zack Snyder oturacak.

Zack Snyder Filmografisi

Dawn of The Dead (2004)

300 (2006)

Watchmen (2009)

Legend of the Guardians: The Owls of Ga’Hoole (2010)

Sucker Punch (2011)

Man of Steel (2013)

Daha yazı yok.
Filmloverss.com size daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanır. Sitede gezerek çerezlere izin vermiş sayılırsınız. Ayrıntılı bilgi